Rouamuntilor's Blog

Blog neinspirat!Magic.

Dorinta lucida si necrutatoare… 21/09/2009

Filed under: magic — rouamuntilor @ 6:06 pm

Am ajuns la concluzia ca 90% dintre oamenii pe care-i întâlnesc zilnic pe strada sunt oameni frustrati, oamenii care nu sunt multumiti cu ceea ce au, care zic ca “life is a bitch”. Daca stau bine sa ma gandesc, si privind la tot ceea ce se intampla in jurul nostru, incepand cu actiunile scolarilor, liceenilor, studentilor, cum se trec examenele, nimeni nu se mai bazeaza pe invatat, totul e pe furat, pile, daca vrei sa ai un job cat de cat bun trebuie sa ai pile, sa dai spaga, etc, ajung privind la toate astea sa inteleg frustrarile oamenilor de zii cu zii, si totusi e vina noastra ca ajungem aici. Nu vreau sa ajung sa scriu filosofii de viata, dar daca tot am liberatea de a ma exprima, voi face asta. Cum sa fim multumiti, sa mearga totul bine cand tot ceea ce romanii viseaza e sa aiba « valoare » , sa moara dusmanii si sa aiba banii sa-i intoarca cu lopata. Ma nene, nu ne-am nascuti toti bossi, nu trebuie sa populam lumea cu sefi, trebuie sa muncim ca sa ajungem undeva, sa gandim, sa folosim creierasul nostru putin, ca de aia e acolo(la unii). Prostia e doamna in tara asta, ce-i drept sunt oamenii care muncesc, dar degaba pentru ca ceilalti, care sunt pleava societatii, prostimea, vin si distrug ca sa fie cul si tru.

Stateam zilele trecute cu fratele meu, si ne indreptam spre tara, in oltenia, si observand cocalarimea in crestere aflata pe acele meleaguri ne imaginam noi cum ar fii sa se transforme toata Romania intr-un joc GTA si noi sa fim playerii… pfu…ce ar iesi de acolo…pai… judetul gorj ar fii prima tinta in materie de «recivilizare» si «remodelare» a cladirilor si oamenilor(evident ca nu ar mai ramane picior de ei), apoi am continua cu Bucurestiul, si tot asa…ca la sfarsitul acestor 7 zile sa putem sa dam save si totulsa ramane asa cum noi am construit… ce vise… sau ne imaginam cum ar fii sa fim presedinti, dar asta intr-un al episod din balarii a la fratii Voinescu.

Cand stau sa analizez fiecare persoana in parte, cel putin din orasul meu, ma apuca frigurile, ca vad cata prostie domneste in fiecare, dorinta de a se afirma cu orice scop, nu prin inteligenta, umilinta, desteptaciune, prin valorile sale cele mai bune, nu exista asa ceva, noi ne afirmam prin «Bling-bling-uri», injuraturi, dovada de incultura, « valoare », etc… da…din cauza asta ar trebui sa fim frustrati, nu din cauza neajunsului, nu din cauza ca muncim ca prostii pentru un salariu de 500 Ron cu diploma de inginer in buzunar, pentru ca suntem prea prosti si prea lenesi sa ne folosim creierul. Trebuie sa fim frustrati din cauza faptului ca nu vrem sa taiem « buruienile » care ne cresc la nas, sa orpim prostia care misuna pe strazi, de asta trebuie sa fim frustrati…

Nebunie…

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s